Συνεργασία με κλινικές

Συνεργασία με κλινικές

Είναι γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος από τις διάφορες θεραπείες που εφαρμόζουμε, για τις ευρυαγγείες – κιρσούς γίνεται στο άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο ιατρείο μας, όπως π.χ. η μικροσκληροθεραπεία, η σκληροθεραπεία με αφρό, η θεραπεία με laser, η τοπική φλεβεκτομή, το ιδιο ισχύει και για τα περιστατικά της δερματοχειρουργικής ή γαι τη διάγνωση και θεραπεία των κονδυλωμάτων κλπ, όπως π.χ. η αφαίρεση σπίλων, κύστεως, η κύστη κόκκυγος, η μεγάλη πλειοψηφία των περιστατικών αφαίρεσης καρκινωμάτων του δέρματος γίνονται στο ιατρείο μας.
Υπάρχουν όμως και περιστατικά, ειδικά σε μεγάλης ηλικίας ασθενείς, που πιθανόν να κριθεί αναγκαία η αντιμετώπιση του προβλήματος τους, σε συνθήκες κανονικού χειρουργείου και ημερήσια νοσηλεία σε κλινική.Η αντιμετώπιση επίσης των κιρσών – φλεβικής ανεπαρκείας, με laser ή ανοικτή σαφηνεκτομή, απαιτεί γενική ή περιοχική νάρκωση (από τη μέση και κάτω) και ημερήσια νοσηλεία σε κλινική. Το ίδιο ισχύει και για τα κλασσικά περιστατικά γενικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής, αντιμετώπιση περιστατικών μαστοπαθειών κλπ.

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο έχουμε επιλέξει μια σειρά από ιδιωτικές κλινικές, που διαθέτουν οργανωμένα εργαστήρια , χειρουργικές αίθουσες και άριστη εξυπηρέτηση και ασφάλεια για τον/την ασθενή μας. Επίσης, καλύπτουν γεωγραφικά όλη την περιοχή της Αττικής, αλλά και την οικονομική δυνατότητα όλων των ενδιαφερομένων. Σε όλες αυτές τις κλινικές που θα δείτε στη συνέχεια, προγραμματίζεται από εμάς το χειρουργείο, ο/η ασθενής κάνει την εισαγωγή του/της το πρωί της ημέρας του χειρουργείου, γίνεται ο προεγχειρητικός έλεγχος και συνήθως παίρνει εξιτήριο το απόγευμα της ίδιας ημέρας ή το αργότερο την επομένη το πρωί.

Ιασώ General 

iaso

iaso map

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ευρωκλινική  Αθηνών 

euroclinic

euroclinic map

  

 

 

  

 

 

 

  Κεντρική Κλινική 

centralclinic

centralclinic map 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αττικό θεραπευτήριο

attiko attiko map

 

 

 

  

 

 

City clinic 

City clinic

city clinic map

Σχετικά με τη σελίδα:

«Αντιμετωπίζουμε όλο το φάσμα των περιστατικών της γενικής χειρουργικής, λαπαροσκοπικής χειρουργικής, δερματοχειρουργικής με σύγχρονες μεθόδους και σεβασμό στον ασθενή»

Θερμοπυλών 7, Χαλάνδρι
+30 2103006564.
+30 6974325066.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.minotakis.gr

minotakis

Dr. Μινωτάκης Κωνσταντίνος


Χειρουργός - Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook για να έχετε περισσότερη ενημέρωση
Eγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εδώ

*Απαραίτητο πεδίο