Το ιατρείο

Το ιατρείο

Το νέο ιατρείο μας στο Χαλάνδρι, απέναντι από το νοσοκομειο ΥΓΕΙΑ, με άνετο χώρο parking, είναι κατά βάση ένας χώρος στον οποίο πέραν της διαγνωστικής διαδικασίας γίνονται και μια σειρά επεμβάσεις με τοπική αναισθησία, οι οποίες έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις από τον χώρο.
Η συντριπτική πλειοψηφία των επεμβάσεων της δερματοχειρουργικής, επεμβάσεις για την διάγνωση και θεραπεία των κονδυλωμάτων, όπως και οι περισσότερες επεμβάσεις για την αντιμετώπιση φλεβικών προβληματων - ευρυαγγειών σκληροθεραπεία , φλεβεκτομή κλπ  γίνονται με τοπική αναισθησία, στο πλαίσιο λειτουργίας ενός άρτια οργανωμένου και εξοπλισμένου ιατρείου με δυνατότητα παρακολούθησης με monitor ζωτικών σημείων αλλά και αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Ο χώρος μας πληροί αυτές τις προδιαγραφές και παράλληλα κάνει την παραμονή του/της ασθενούς ευχάριστη.

Σχετικά με τη σελίδα:

«Αντιμετωπίζουμε όλο το φάσμα των περιστατικών της γενικής χειρουργικής, λαπαροσκοπικής χειρουργικής, δερματοχειρουργικής με σύγχρονες μεθόδους και σεβασμό στον ασθενή»

Θερμοπυλών 7, Χαλάνδρι
+30 2103006564.
+30 6974325066.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.minotakis.gr

minotakis

Dr. Μινωτάκης Κωνσταντίνος


Χειρουργός - Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook για να έχετε περισσότερη ενημέρωση
Eγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εδώ

*Απαραίτητο πεδίο