Γενικά

Γιατί να επιλέξετε το ιατρείο μας

Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο μας παρέχει τη δυνατότητα, πέραν της διαγνωστικής διαδικασίας, να πραγματοποιούμε και μια σειρά επεμβάσεις με τοπική αναισθησία. Παράλληλα, έχουμε επιλέξει μια σειρά από ιδιωτικές κλινικές οι οποίες διαθέτουν οργανωμένα εργαστήρια , χειρουργικές αίθουσες και άριστη εξυπηρέτηση και ασφάλεια για τον/την ασθενή μας. Καλύπτουν γεωγραφικά όλη την περιοχή της Αττικής, αλλά και την οικονομική δυνατότητα όλων των ενδιαφερομένων.

surg4

Αντιμετωπίζουμε με ευαισθησία και υπευθυνότητα τους ασθενείς μας και είμαστε πάντα ειλικρινείς απέναντί τους. Η πολυετής πείρα μας - 30 χρόνια νοσοκομειακή και κλινική εμπειρία - και η ειδικότητα του χειρουργού, μας παρέχει τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών και να αντιμετωπίζουμε προβλήματα που δημιουργούν τόσο αισθητικά ζητήματα όπως π.χ. η αφαίρεση θηλωμάτων ή σπίλων, όσο και θέματα υγείας, όπως η αντιμετώπιση καρκίνων και μελανωμάτων του δέρματος ή η αντιμετώπιση κονδυλωμάτων, τα οποία χρήζουν μιας άλλου είδους προσέγγισης. 
Η λαπαροσκοπική χειρουργική είναι μέσα στο οπλοστάσιο μας, όπως η λαπαροσκοπικη χολοκυστεκτομή και η αποκατάσταση των κηλών.
Η συνεχής επιστημονική ενημέρωσή μας συντελεί στο να μπορούμε να εφαρμόζουμε νέες, επαναστατικές θεραπείες (όπως π.χ. η ενδοσκοπική θεραπεία της κύστης κόκκυγα με laser, που πραγματοποιείται στο ιατρείο μας κλπ), οι οποίες απαλλάσσουν τους ασθενείς από ταλαιπωρία και μειώνουν το κόστος.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και, δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, φροντίζουμε ώστε οι τιμές μας να είναι προσιτές στο ευρύ κοινό.

Σχετικά με τη σελίδα:

«Αντιμετωπίζουμε όλο το φάσμα των περιστατικών της γενικής χειρουργικής, λαπαροσκοπικής χειρουργικής, δερματοχειρουργικής με σύγχρονες μεθόδους και σεβασμό στον ασθενή»

Θερμοπυλών 7, Χαλάνδρι
+30 2103006564.
+30 6974325066.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.minotakis.gr

minotakis

Dr. Μινωτάκης Κωνσταντίνος


Χειρουργός - Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook για να έχετε περισσότερη ενημέρωση
Eγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο εδώ

*Απαραίτητο πεδίο